Fornøjelig fastelavnsfest

Fastelavnssøndag var 110 børn og voksne samlet i Vetterslev-Høm Forsamlingshus. Det var et pragtfuld syn med alle de udklædte børn og voksne. Var man ikke udklædt, var man lige så hjertelig velkommen. Mange børn var hurtigt i gang med at lege med de balloner, der var hængt op til formålet. Der skulle selvfølgelig slås katten af tønden, og snart lød slagene på de to tønder, en til de små og en til de store. Med stor iver slog Anna og Elsa (ja, flere udgaver af disse kendte prinsesser), en cowboy med hat og revolvere, en computer, en lille bi, en lidt større bi, Batman, en krokodille, en tavs mimer, en indianer, politibetjente, mange udgaver af skønne prinsesser, seje fodboldspillere, sjove klovne, søde hekse, ja, mange, mange flere festlig udklædte havde gjort deres indtog i forsamlingshuset. Ved de to tønder til børnene blev der efter megen tøndeslagning fundet to kattekonger og to kattedronninger.
Og minsandten om ikke en ny John Lennon stillede sig i række sammen med en brav gladiator hvis kone var en gæv sørøver-kvinde. I rækken stod en smilende kæmpe giraf side om side med en frisk spåkone og mange flere glade og fantasifuldt udklædte voksne fulgte trop og var klar til tøndeslagning. Her blev også en konge og dronning kronet.
Der blev fortæret over hundrede fastelavnsboller, masser af slik fra tønderne og også det ekstra. Klementiner blev skrællet og spist og drikkevarer var der nok af i form af kakao, juice, forskellige sodavand, postevand, kaffe og te.
Inden sækkevæddeløbene og stolelegene hvor vi også så engagerede, friske og glade deltagere, blev de tre kattekonger og kattedronninger kåret og fotograferet. Kattekongerne er: Marius Ove Nordam Heuseler og Izabella Lis Rose Jensen. Kattedronningerne er: Rasmus Møller Jensen og Luna Marianne Nordam Heuseler. De voksne som blev kåret er kattekongen Thomas Dalgaard og kattedronningen Troels Jensen.
Vetterslev-Høm Borgerforening takker alle børn og voksne som deltog, og som var med til at vores tøndeslagningen i Forsamlingshuset blev til en hyggelig, sjov og festlig fastelavns-fest.